..wElcoMe to bLog ND..

LOVE me or HATE me,itz gonna be me

Dec 18, 2011

13 ciri-ciri manusia bajet HOTSETAP & MURAH..

1. Berambut perang..tak pong rambut kaler merah HIGHLIGHT sikit-sikit budget Avril Lavigne..

2. Kau PINTAL-PINTAL rambut kat public dengan LIDAH terjelir-jelir..Dah kenapa kau nak jadi PORNSTAR eh..?
3. Snap gambar dari atas, buat DUCK FACE then kau UPLOAD kat Facebook..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..PALING COMEL kau lar
4. Kau RASA COMEL bila kau type message ‘ewww..jum lepak..busyan lorh…umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T’ macam **** kau tahu tak..ANNOYING plak kang..
5. Kau pakai baju NAMPAK LURAH CHEST,kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau BANGGA bila abang misai pandang pastu tulis kat facebook ‘nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh’,hek eleh saja cari PUBLISITI MURAHAN..
6. Kau pakai tudung TAPI kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak SHAPE BONTOT kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit ‘celapong’ (celah ponggong a.k.a pungkoq),buat malu kaum jer doh..
7. Macam apa jer bila kau POST kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..wahai kawanku yang HOT..asal time berak kau tak tulis sekali ‘kitew tengah berak..syuke syuke ^__^’,mesti 'peminat' korang nak tahu jugak,haha..
8. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ADA STALKER KONONNYA kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau,nak orang kesian kan kau,tak malu ker..?
9. Kau BISIK-BISIK ngan member kau yang duduk semeja..PADAHAL dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang
10. Bila kau lepak ngan member yang HOTSETAP kau tuh, hensem-hensem, cantik-cantik..kau tak pulak nak tegur member kau yang PAKAI TUDUNG serabai plus muka berminyak ‘she’s not my friends..please lah’..TAK PATUT buat kawan orang macam kau ni tahu tak..!
11. Pakai tudung, baju kurung, alahai comelnya kau..dalam wayang, dalam kereta, huih….bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway
12. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak habislah. Sekali awek pakai tudung litup melintas kalian pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like ‘eww she dont have style..yucks’ MEMANG GOOD-GOOD lah kau kang..
13. Pakai baju SIKIT LAGI nak 6pak puting..lengan himpit chest bagi terkepit..KONON nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gambar dari atas SUPAYA nampak yg dalam baju tu… buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan orang laki masuk neraka jahanam..

**oh come on guys ESPECIALLY girl,please lar jangan nak rendah kang martabat and maruah korang sebagai perempuan..dpt apa dengan buat sume tuh,free-free tempah tiket ker neraka jahanam tuh..ingatlah,dunia sekarang dh tua lagi goyah,bila-bila masa ajer kiamat..amalan apa korang nk bawak nanti jumpa-NYA..?sekadar mengingat kang sesama perempuan dan muslim,renung-renung kang lar,sama-samalar kita selamat beramal..:D

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.